Для цього нам знадобляться: - Пластик 4 кольорів (тілесний, малиновий напівпрозорий, білий і шоколадний) - Зубочистка - Лезо А також те, чим можна розкачати пластику.
1. З малинового пластику скачуємо невелику кульку - вона буде начинкою-желе для нашої цукерки. А з тілесного шматочка робимо тонкий млинець.
2. Тепер потрібно наше "желе" загорнути в млинець так, щоб шар тілесного пластику розподілився рівномірно. Надлишки по краях обрізаємо.
3. Гарненько скачуємо все в кульку, загладжують шви. І робимо з шоколадного шматочка ще один млинець, куди поміщаємо кульку з начинкою і так само скачуємо все це справа в рівний кульку.
4. Утворився шоколадний кулька необхідно трохи сплющити, після чого в справу йде лезо 5. Цим лезом ми будемо "кусати" нашу цукерочку. 6. Головне вчасно зупинитися і не покусати її до смерті У підсумку виходить ось що:
7. Щоб прикрасити нашу цукерочку зверху потрібно додати трохи "білого шоколаду". Для цього катаємо з білого пластику тонку смужку, яку укладаємо на верхівку нашого творіння.
8. Але це ще не все. На завершення потрібно трохи потикати зубочисткою в начинку, щоб створити додатковий рихлим ефект укушених.
9. Після цих нелюдських тортур необхідно вставити штифт з того боку, де вам більше подобається і цукерочка відправляється в духовку.
Після лакування наші цукерки змінюються й стають більш насиченими.
Головне не носити ці прикраси перед голодними людьми, а то ще шматинку відкусять))))
|