Фурнітура для творчості
      Авторські вироби
         ручної роботи

      

Додати до закладок

Розділи

новини, анонси [5]

А також ми на:

 

Публікації

Головна » Публікації » новини » новини, анонси

виставка-ярмарок HandMade Club
2 жовтня в київському Палаці Дітей та Юнацтва відбулася перша виставка-ярмарок HandMade Club. Організаторам вдалося зібрати таланти з усієї України, які представили найрізноманітніші авторські вироби ручної роботи.

Близько ста майстрів рукоділля, представили на виставці свої ексклюзивні, виготовлені в єдиному екземплярі речі ручної роботи. Шкода що в західному регіоні таких проектів дуже мало. Адже, як показала виставка, виробами ручної роботи цікавиться досить багато людей.


Fialka Art Studio з цікавістю взяли участь в цьому проекті та залишились задоволеними! Адже такого роду заходи - чудова можливість зустрітись з клієнтами інтернет-магазину вживу та познайомитись.
Для всіх охочих в рамках
HandMade Club ми провели безкоштовну лотерею-розіграш 5 пар сережок від студії. Щасливі переможці мали можливість вибрати сережки за бажанням серед усього асортименту Студії.
Але як все хороше, виставка швидко закінчилась. Та це не останній проект, в якому ми братимемо участь, так що до нових зустрічей! Де зустрінемось наступного разу - слідкуйте за анонсами Студії!

Категорія: новини, анонси | Додав: fialka (04.10.2010)
Переглядів: 1170 | Теги: ексклюзив, виробу ручної роботи, виставка, виставка-ярмарок HandMade Club, виставка-ярмарок, Fialka Art Studio, полімерна глина, FAS, HandMade Club | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 63

Пошук

Статистика


Онлайн 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Лічильники